Η μπουτίκ μας δημιουργήθηκε το 2015 από την Κατερίνα Παπαδοπούλου. Το showroom μας βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας αποσκοπεί στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας μόδας στους πελάτες μας.

Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας ρούχων σχεδιασμένα από designers γύρω απο τον κόσμο (Ελληνικά, Ιταλικά και ακόμη περισσότερα). Το 2021 δημιουργήσαμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να μεγαλώσουν οι “Fashion followers” μας.

Στην 1stfloor μπουτίκ μας μπορείς να ανακαλύψεις outfits που θα συμπληρώσουν και θα απογειώσουν το προσωπικό σου στυλ. Η μπουτίκ μας καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες και το ποικιλόμορφο στυλ των πελατών μας, όλων των ηλικιών. Προσφέρουμε outfit ideas και στυλιστικά tips. Θα σε βοηθήσουμε να είσαι πάντα ενήμερη σε θέματα μόδας. Είμαστε εδώ για κάθε σύγχρονη και δυνατή γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και τη θυληκότητα όσο εμείς.

Ανακάλυψε εδώ μοναδικά κομμάτια για καθημερινές εμφανίσεις, business looks, νυχτερινές εξόδους και special occasions.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει ενδύματα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ όλων των ειδών.

Διατηρούμε επίσης την καλοκαιρινή σεζόν το δεύτερό μας κατάστημα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Εκεί διαθέτουμε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Με αγάπη και πάθος για τη μόδα είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμων που σε έχουμε μαζί μας στον δικό μας “Fashion world”. Ας ανακαλύψουμε μαζι τα τελευταία trends της μόδας.

Ακολούθησε την σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram για να είσαι πάντα up to date.

 Step into our Fashion family. Step into style.